Jouw eigen duurzame webwinkel …


… een mooie kans voor jou!

 

Ik heb altijd geleerd om datgene wat je doet vol overgave te doen! 100% en anders niet. Zo startte ik 5 jaar geleden met Eerlijk voelt heerlijk. Er werd uit mij een prachtige winkel geboren die ik met liefde heb gevoed en mocht zien opgroeien tot een stevige webwinkel met mooie waardes!

Toen ik startte wist ik echt niet alles over het runnen van een webwinkel maar dat wat ik niet wist, leerde ik van anderen. Wat een waardevolle jaren waren dat en wat ben ik trots op deze stevige basis die ik neerzette!

Bij de inkoop van de kleding heb ik altijd gelet op zowel een duurzaam geproduceerde stof als een eerlijk loon voor de arbeiders. De kleding van Global Mama’s is afkomstig van moeders uit Afrika die daardoor een eerlijk bestaan kunnen opbouwen en is in Nederland zelfs exclusief verkrijgbaar bij Eerlijk voelt heerlijk.

Ik mocht veel mensen live ontmoeten op beurzen en markten op bijvoorbeeld vrije scholen. De gesprekken met klanten gaven een fijn gevoel. Toch was mijn doel om ook mijn online klanten datzelfde gevoel te geven. Elk pakketje werd dan ook met aandacht ingepakt en altijd voorzien van een persoonlijk geschreven kaartje. De tevreden reacties van klanten, spontane foto’s van blije kinderen in hun nieuwe kleding en de lieve woorden van ouders die de aandacht voelden waarmee hun pakketje werd ingepakt zijn voor mij de kers op de taart van dit mooie werk!

Maar toen ik startte sprak ik ook met mezelf af dat ik na 5 jaar zou evalueren en vooral ook zou voelen wat de volgende stappen zouden worden. Ik leerde namelijk ook van het leven dat je keuzes altijd maakt op basis van wat je op dat moment weet, denkt en voelt. En dat kan veranderen. Het leven is meegaan op de stroom …

Er is veel gebeurd in 5 jaar, ervaringen die mijn leven verrijkt hebben. Ik heb veel mooie verbindingen mogen maken en ik heb dingen los mogen laten.

De laatste maanden was er in mij een proces gaande dat me een aantal maanden geleden onrustig maakte maar nu volledig helder is. Ik voel namelijk dat ik Eerlijk voelt heerlijk mag gaan overdragen. Dat wilde ik eerst niet geloven want het was mijn kindje dat uit passie en liefde was geboren. Maar toen ik het ging aankijken werd duidelijk dat ik mijn natuurlijke flow mag gaan volgen en dat ik andere dingen te doen heb hier! En dat proces vraagt nu 100% aandacht van mij.

Dus met een beetje pijn in mijn hart maar met een goed gevoel ga ik afscheid nemen van Eerlijk voelt heerlijk! Ik schreef immers niet voor niks 5 jaar geleden dat eerlijkheid bij mij hoog in het vaandel staat. Eerlijk naar de mensen met wie je leeft, naar de wereld maar op de eerste plaats naar jezelf!

Als ik nu eerlijk ben naar mezelf, kan ik Eerlijk voelt heerlijk niet meer geven wat het verdient en is het tijd dat iemand anders het stokje gaat overnemen die vol passie verder wilt groeien met Eerlijk voelt heerlijk!

Dus, ben of ken jij iemand die bij het lezen van dit bericht een kriebeltje in zijn buik voelt …

Mail dan naar: martine@eerlijkvoeltheerlijk.nl dan kunnen we samen kijken of een overname van Eerlijk voelt heerlijk past voor jou!

 

Alle liefs,