De (nieuwe) gezichten achter ‘Eerlijk voelt heerlijk’

Hoe tof, dat Wouter net op die dag, dat ene bericht zag op Facebook. Een oproep met de mededeling dat een zeer fijne webshop op zoek is naar een nieuwe eigenaar. Wouter klom meteen in de pen en reageerde enthousiast. Toen hij Michelle vertelde wat hij had gedaan, was zij aanvankelijk – drie tellen – verbaasd en vervolgens eigenlijk helemaal enthousiast.

Het begon bij ons allebei al te kriebelen en te borrelen. Taken werden globaal al verdeeld (Wouter van de administratieve en praktische dingen en Michelle van de details: de teksten, foto’s en uiteraard de pakketjes liefdevol inpakken). Zo volgden er een aantal gesprekken met Martine en we zeiden met zijn drieën volmondig ‘JA’ tegen een wissel. Hoe bijzonder… en spannend!

Liefde voor mens, natuur én duurzaamheid staan bij ons thuis centraal. We willen ons hier even voorstellen, zodat je een betere beeldvorming hebt, mocht je ons (nog) niet kennen.

Wij zijn Wouter en Michelle Vroomen, samen met onze vier zonen Levi, Dito, Revo en Kaya, vormen wij een druk, gezellig en creatief gezin. De natuur speelt een belangrijke rol in ons leven. Wij wonen – landelijk – in Karken, een dorp in de buurt van Roermond, net over de grens in Duitsland. Hier komt ook de naam van onze andere website vandaan: KarkenDiem. Onze twee jongste kinderen volgen vrije school onderwijs in Roermond, van de oudsten komt eentje iedere dag met een gezicht dat straalt terug van Agora en de andere zit gelukkig eindelijk op zijn plek bij IBBO Harlekijnkwarts in Herkenbosch (ook een fantastisch concept!).

Wouter gaf in 2018 zijn reguliere baan op, toen werk en privé nauwelijks meer combineerbaar waren. De bedoeling was een klein bedrijfje te starten met handgemaakte houten producten, met name speelgoed, maar ook decoratieve producten. Inmiddels heeft Wouter de slag te pakken en heeft lol en voldoening bij het vervaardigen van de houten spullen die met veel engagement ontstaan.

Michelle heeft 16 jaar in een zorginstelling gewerkt. Net als Wouter liep ze stuk op de verhoudingen binnen grote bedrijven en het feit dat zowel cliënten als medewerkers als cijfers worden behandeld en winstoogmerk voorop staat, ten koste van ….. Na lang twijfelen hakte ook Michelle – na een heel proces – de knoop door en is sinds 2021 ZZP’er en wel in de antroposofische palliatieve thuiszorg. Daarnaast geeft ze af en toe creatieve workshops, zoals vilten, macramé en thuis kan ze ook haar lol op met de kinderen, beestenbende, planten, droogbloemen, handwerk, mineralen en nieuwe dingen uitproberen en bedenken.

Wij zijn trots dat deze uitdaging op ons pad is gekomen: een webwinkel met alleen maar eerlijke kleding! We gaan de handen uit de mouwen en de koppen bij elkaar steken om met even veel liefde en met dezelfde gedrevenheid als de schepster van dit prachtige concept, dit voort te zetten. Wellicht dat we er een iets andere draai aan geven, dan de vaste bezoekers gewend zijn, maar we gaan hoe dan ook ons best doen om heel veel snoetjes blij te maken met kwalitatieve, prachtige en eerlijke kleding.

We zijn jou dankbaar dat je de tijd neemt om dit te lezen en aandacht hebt voor al dit moois. Voel je welkom! Als je vragen, opmerkingen of tips hebt, horen we graag van je.

Voel je welkom!