Verzenden en betalen

 

Verzenden

Als je iets online koopt, wil je het natuurlijk graag zo snel mogelijk in huis hebben. Ik beloof je dat ik mijn best doe om jouw pakketje in een zo kort mogelijke tijd bij jou te laten bezorgen. Dat is in de meeste gevallen binnen 2 werkdagen. Soms zal het dezelfde dag nog verzonden worden maar omdat ik ook leerkracht ben op een basisschool kan het soms een dagje langer duren. Heb je haast met een pakketje, laat het me dan gerust weten!

Ik stuur de pakketjes via PostNL met track & trace. Zodra je bestelling onderweg is stuur ik je een e-mailbericht met daarin de track & trace code, zodat je je pakketje kunt volgen. Wanneer je niet thuis bent kan het worden afgeleverd bij de buren. De postbezorger laat in dat geval een briefje achter in je brievenbus met daarop het nummer van de buren waar hij/zij het pakketje heeft afgeleverd.

Ik probeer de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Daarom geldt voor klanten uit Nederland een tarief van € 3,95. Bestel voor meer dan € 100,- betaal je zelfs helemaal geen verzendkosten.

Voor klanten uit België & Duitsland geldt een tarief van € 5,95  en boven € 150,- betaal je geen verzendkosten.

 

Betalen

Je kan bij Eerlijk voelt heerlijk op de volgende manieren betalen:
– iDeal
– Overboeking
– Bankcontact

Betalen met iDeal
Betalen met IDeal is de snelste manier van betalen. De betalingen aan Eerlijk voelt heerlijk worden verzorgd door Mollie payments. Zij waarborgen dat je transactie beveiligd wordt uitgevoerd.

Betalen per overboeking
Natuurlijk is het ook mogelijk om te betalen via een overboeking (directe bankoverschrijving). Je betaalt je bestelling dan vooraf via je eigen bank aan Eerlijk voelt heerlijk. Je pakketje wordt verstuurd zodra de betaling binnen is. Dit kan een paar dagen duren. Je bestelling blijft 5 dagen gereserveerd. Indien het bedrag na 5 dagen niet is bijgeschreven, wordt je bestelling geannuleerd. Het rekeningnummernummer van Eerlijk voelt heerlijk is: NL25 TRIO 0338771409.

Voor een overboeking uit het buitenland heb je de BIC code nodig:TRIONL2U

Betalen met Bancontact
Voor mijn Belgische klanten is het mogelijk om met Bancontact te betalen. Ook deze betalingen worden verzorgd door Mollie payments. Zij waarborgen dat je transactie beveiligd wordt uitgevoerd.

 

.